Gå direkt till innehåll
Gör varje ”naket” tak grönt!

Blogginlägg -

Gör varje ”naket” tak grönt!

Det finns så många ytor på tak som är ”oanvända” dvs. de är inte gröna eller har ett taklandskap, vilket är synd, tycker vi som jobbar med grönska på tak i alla fall.

Många som jobbar på kontor pratar om taklandskap. Vi hör dem diskutera om hur coolt det vore att ha en plats på taket för att ta sin fika, sin lunch eller sitt möte på, men beslutstagarna kommer inte till skott. De är på taken ytorna finns idag, nu när vi byggt igen den naturliga marken. Taklandskap kan låta svåra och tunga men det är det inte. Det behöver inte vara mer komplicerat än vad man klarar av. Det kan till exempel vara en trevlig sittplats med planteringar, pergola, eller någon grön vägg. Runt om eller integrerat kan sedum, äng eller annan grönska anläggas. Såklart kan Taklandskap göras mer komplexa och större.

Vi på Urbangreen kan hjälpa dig från början till slut, från att rita upp, projektera och utföra taklandskapet. Vi har många spännande lösningar och idéer och dessutom tar vi hand om taklandskapen när vi är klara, om ni vill såklart!

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Louise Qvarnström

Louise Qvarnström

Presskontakt Entreprenadchef +46 (0) 727 22 57 70
Carolina Lundberg

Carolina Lundberg

Presskontakt

Relaterat innehåll

Unika lösningar för framtidens gröna städer

Urbangreen är en avdelning i ett av Sveriges ledande bolag inom greentech med djup kunskap och lång erfarenhet inom gröna lösningar i stadsmiljö.

Genom innovationer erbjuder vi klimatsmarta och hållbara takparker av olika slag, innegårdar och andra taklandskap på bjälklag.

Alltid med målet att ge mervärde för både människa, miljö och städer.

Urbangreen
Fagerås 1
342 52 Vislanda
Sweden