Gå direkt till innehåll
  Greentech-bolaget Urbangreen anställer prisad VD

Dokument -

Greentech-bolaget Urbangreen anställer prisad VD

​Urbangreen bygger egenutvecklade gröna lösningar i stadsmiljö och främst på tak, lösningar som motverkar klimatförändringarna och samtidigt ökar fastighetsvärden. Nu genomförs stora förändringar inom organisationen då bolaget anställer Therese Lundstedt som ny VD. Therese har tidigare varit VD för nätmäklaren Aktieinvest där hon genomförde ett omfattande förändrings- samt digitaliseringsarbete.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Presskontakt

Louise Qvarnström

Louise Qvarnström

Presskontakt Entreprenadchef +46 (0) 727 22 57 70
Carolina Lundberg

Carolina Lundberg

Presskontakt

Relaterat innehåll

Unika lösningar för framtidens gröna städer

Urbangreen är en avdelning i ett av Sveriges ledande bolag inom greentech med djup kunskap och lång erfarenhet inom gröna lösningar i stadsmiljö.

Genom innovationer erbjuder vi klimatsmarta och hållbara takparker av olika slag, innegårdar och andra taklandskap på bjälklag.

Alltid med målet att ge mervärde för både människa, miljö och städer.

Urbangreen
Fagerås 1
342 52 Vislanda
Sweden