Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Urbangreen expanderar för fortsatt tillväxt och etablerar sig i västra Sverige

Urbangreen siktar på fortsatt tillväxt och geografisk spridning under 2021 och utökar därför teamet med fyra medarbetare, alla med gedigen erfarenhet från försäljning, bygg- och fastighetsbranschen. Dessutom medför rekryteringarna att Urbangreen nu också etablerar sig i västra Sverige.

Försäljningsteamet utökas med två erfarna säljare, byggnadsingenjören Thomas Wiessner som har en gedigen erfarenhet av försäljning inom byggnadsbranschen mot entreprenörer, grossister och arkitekter samt Tobias Frisk som har med sig lång erfarenhet från försäljning av sedumtak, sedum, vattenväxtmattor och växtvajersystem. Tillsammans ska Thomas och Tobias etablera Urbangreen i västra Sverige och utöka företagets engagemang i de södra delarna av landet.

Därtill har teamet för Projekt och entreprenad utökats med snickaren Gary Ortiz och projektassistenten Anette Eriksson. Anette har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, trädgård och odling.

Gemensamt för de fyra nyförvärven är deras stora intresse för klimat- och hållbarhetsfrågor och deras ambition att göra skillnad när det kommer till dessa frågor.

”Det finns inget bättre än att utöka teamet med nya drivna, engagerade och erfarna medarbetare. Att vi därtill etablerar närvaro i även västra Sverige är viktigt för vår fortsatta tillväxt. Vi hoppas att västkusten tar emot oss med öppna armar”, säger Therese Lundstedt, VD Urbangreen.

För frågor:

Therese Lundstedt, VD
070-230 24 06
therese.lundstedt@urbangreen.se

Om Urbangreen
Urbangreen är ett innovationsföretag med en tydlig vision om att leda den gröna utvecklingen med ekosystemtjänster i våra stadsmiljöer och har på kort tid fått stort erkännande i branschen och ses idag som marknadsledande inom entreprenad av takparker. Bolaget leverera produkter och systemlösningar för gröna tak och väggar i Norden och Baltikum. Innovationerna kan ge fastighetsägare en bättre värdeutveckling, en bättre dagvattenhantering samt ett positivt miljöavtryck. Mer info på: urbangreen.se

Ämnen

Kategorier


Urbangreen är en avdelning i ett av Sveriges ledande bolag inom greentech med djup kunskap och lång erfarenhet inom gröna lösningar i stadsmiljö.

Genom innovationer erbjuder vi klimatsmarta och hållbara takparker av olika slag, innegårdar och andra taklandskap på bjälklag.

Alltid med målet att ge mervärde för både människa, miljö och städer.

Presskontakt

Louise Qvarnström

Louise Qvarnström

Presskontakt Entreprenadchef +46 (0) 727 22 57 70
Carolina Lundberg

Carolina Lundberg

Presskontakt

Unika lösningar för framtidens gröna städer

Urbangreen är en avdelning i ett av Sveriges ledande bolag inom greentech med djup kunskap och lång erfarenhet inom gröna lösningar i stadsmiljö.

Genom innovationer erbjuder vi klimatsmarta och hållbara takparker av olika slag, innegårdar och andra taklandskap på bjälklag.

Alltid med målet att ge mervärde för både människa, miljö och städer.

Urbangreen
Fagerås 1
342 52 Vislanda
Sweden